Tabula Rasa

Ebi Furai Omurice Curry Rice..
Finally have a chance to try this!! Though we are easy to find Japanese curry in Taiwan, but this one is just perfect! Better than others!

#cocoichibanya #coco #curry #japanesecurry #hot #fresh #delicious #tasty #spicy #lunch #dinner #brunch #food #foods #foodporn #foodgasm #instafood #instadaily #instagood #taipei #taiwan #ximending #lydiaintaiwan #livingintaiwan (at Coco壹番屋(西門漢中店))

Ebi Furai Omurice Curry Rice..
Finally have a chance to try this!! Though we are easy to find Japanese curry in Taiwan, but this one is just perfect! Better than others!

#cocoichibanya #coco #curry #japanesecurry #hot #fresh #delicious #tasty #spicy #lunch #dinner #brunch #food #foods #foodporn #foodgasm #instafood #instadaily #instagood #taipei #taiwan #ximending #lydiaintaiwan #livingintaiwan (at Coco壹番屋(西門漢中店))

V O L C A N O !
Classic chocolate brownies served with 2 scoops of ice cream and burned rhum.. Taste good? Indeed! Why should we shout? Please ask the waiter hahahaha (at Mövenpick Café 莫凡彼咖啡館-台北臺大店)

ahealthblog:

Healthy Plate Infographic

Healthy plate :)

ahealthblog:

Healthy Plate Infographic

Healthy plate :)

Today’s after workout lunch~ Try to eat as clean as possible.. Here’s red dragonfruit-pear-sunkist-lemon-oat-protein powder smoothies and a bowl of boiled peases & snaps.. Have a great monday~

Today’s after workout lunch~ Try to eat as clean as possible.. Here’s red dragonfruit-pear-sunkist-lemon-oat-protein powder smoothies and a bowl of boiled peases & snaps.. Have a great monday~

Homemade Walnut Coffee Cake :)

Homemade Walnut Coffee Cake :)

Made myself a healthy snack - Rolled Oat Almond Palm Sugar Cookies (with extra protein powder)

Made myself a healthy snack - Rolled Oat Almond Palm Sugar Cookies (with extra protein powder)

“We’re all looking for answers in medicine, in life, in everything. Sometimes the answers we’re looking for have been hiding just below the surface. Other times we find answers when we didn’t even realize we were asking the question. Sometimes the answers can catch us completely by surprise. And sometimes, even when we find the answer we’ve been looking for, we’re still left with a whole hell of a lot of questions.”
— Meredith (Grey’s Anatomy season 7)
PT Random & Member Jomblo
Jadi ceritanya, gw lagi ikutan challenge dr gym selama 8 minggu. Dalam 8 minggu ini gw dapet 24 PT session gratis, jadi latian sama PT terus. Suatu ketika pas lagi core training gw ngelus2 perut karena pegel bukan main. Lalu percakapan absurd pun dimulai.
PT (Personal Trainer) : Eh, sakit ya perutnya?
Gw : Iya nih. Latian minggu ini agak berat jadi berasa banget dari kemaren. Eh, tapi kemaren ini saya ngaca & pas kunci core udah keliatan ada garis di kanan kiri lohh *bangga*
PT : Waaahhhh.. Keren! Saya ikut bangga deh liat progressnya! Tos dulu dong *high five*
Pas mau lanjut latian lagi ada member lain lewat pamit pulang sama si PT (kykny klien PT ini juga tapi waktu latiannya lain)
OL (orang lewat) : Balik dulu ya, ko!
PT : Oke oke. Eh, mau liat cewe six pack ga?? (OK, gw pun langsung nyari2 barbel buat nimpuk si PT)
OL : Hah?? Mana? Gw kalah dong, ko.. Punya gw aja belom jadi!
PT : Ada dong. Nih! (sambil nunjuk gw) Liat dulu dong latiannya kyk apa..
OL : Hahahaha. Balik dulu deh gw. Bye!
PT : Oke oke. (melambai ke orang lewat tadi lalu lanjut ngomong ke gw) Eh, sori ya jadi ga fokus latiannya.
Gw : (Muka gw (-____-')) Hehe.. Iya, gapapa. Lanjut set ke-empat ya, ko? (berusaha mengalihkan pembicaraan dan siap2 di posisi latian)
PT : Oh iya, kamu udah punya pacar?
Gw : (langsung berubah posisi & bangun) Hah???
PT : Kalo belom ada, nanti koko kenalin sama yg tadi.
Gw : *speechless*
PT : Dia baik loh orangnya. Udah kerja juga.
Gw : *speechless* (sambil balik ke posisi, tapi bangun lagi) Ko, sekarang part timer Mak Comblang juga ya??
PT : Enggak kok.. hahahahahahaha.. Tapi kmrn ini ada sih cewe-cewe bukan klien saya minta dikenalin ke klien saya yg cowo *tersipu malu* hahahahahaha
Gw : .............